Jooh..eilen aamulla heräsin,olin lähdössä kovaa vauhtia töihin tampereelta,kunnes huomasin..voi perkele..ei ole rahaa!! Kaivoin nopeasti taskut läpi löytäen 10 centtisen joka kilisi iloisesti yksinään..sillä kun en päässyt töihin asti,käänsin kauniisti tyynyä ja jatkoin uniani..
Heräsin kymmenen  aikaan uudestaan,soitin töihin että en pääse tulemaan ja senhetkinen kurkkukipu ja kuivuus sai ääneni kuulostamaan edes jotenkin kipeältä,kun en kehdannut tietenkään sanoa "hei kiva kun järjestitte mulle töitä,mutta minulla ei ole rahaa saapua sinne" olisivat olleet hiukan varmaan ihmeissään. Noh,soitto kotiin ja äiti sitten pelasti taas tilanteen! Päivän vietin rauhassa,kävin katsomassa ystävääni sairaalassa ja hoidin kotona molemmat kissat kerrankin,harjasin ja hellin molempia niin että tuli hyvä olo itsellekin.Illalla lähdin sitten vaatekassi toisessa kädessä,ja kitara olkapäällä kohti osaraa ja aamun työrupeamaa.
Yöllä soitti ex:ä! kännissä tietenkin ja puhuimme niitä näitä siinä tunnin ja 10 min..alkoi jo uni tulla silmään ja sammuin kuin sauna lyhty kun sain puhelimen kiinni. Aamulla suunnitelmat kariutuivat aika reipaasti nousta seitsemältä ylös kun heräsin 20 vailla kahdeksan..juoksin syömään ja töihin,onneksi kerkesin.
Hepat ulos,karsinoiden siivousta,lakaisua ja päiväheinien jako,siinä oli aamuvuoron työt,nyt istun koneella ja odotan kello kuutta jotta pääsen tekemään iltatöitä ja sanomaan hyvää yötä tallin 20 hevoselle..