JES!!Nyt loppuivat aikaiset heräämiset ja pakollinen aikainen nukkumaan meno..täällä kotona tampereella
istun koneen äärellä toisella kädellä kirjoittaen ja toisella silittäen hurisevaa kissaa(kitecat14w)joka onnekseni vielä tuossa kehrää. Itkuinen ajatus että jonain päivänä vielä ehkä jo lähitulevaisuudessa hän ei enään siinä olisikaan vaan vain pieni maukka yksin..en kyllä uskalla ajatellakaan moista kun äijä on niin hyvässä kunnossa,näkö vain on erityisen huono sillä on kävellyt jo kerran päin pöytää tullessaan nukkumasta ja kuulo on myös huonontunut koska enään ei tahdo kuulla kutsuakaan jos on unessa.
Toivottavasti on vielä monta hyvää vuotta hänelläkin..
Minä taas saan lähteä nauttimaan hetkellisestä lomasta rakkaani luokse karstulaan. Siellä lämmin talo ja unissa valkea odottavat minua kun seitsemän aikaan siellä olen perillä(matka kestää 3H).Ainoa mikä varjostaa täydellistä lomaa on läksyt ja etätehtävät mitä meille ladeltiin monia viikonlopulle..niiden kanssa pitää palauttaa aivot maanpinnalle ja takaisin hämeenkyröön..harmi etten ehdi tekemään niitä nyt kun tunnin kuluttua pitää jo lähteä kävelemään linjaauto asemalle..jotain säilörehun teosta ja säilytyksestä siinä oli lappusia :(  onneksi saan taas ma mennä töihin ja tehdä itseni iloiseksi..

Viikonloppu suunnitelmia ei siis ole sen kummallisempia kun kävellä paljon ja hoitaa naapurin ravureita..ja jos olisin löytänyt usb-tikkuni olisin voinut ottaa tarinan mukaan ja tehdä sitä se onkin jo hyvässä vauhdissa,kohta jo 5 sivuinen..Minä kirjoitushirmu en vain oikeen ole koskaan tehnyt mitään juonta kirjoituksilleni vaan ne ovat tehny ns "päiväkirja merkintöjen"perusteella mitä tyyppi on tehnyt ja miettinyt kasvattaessaan sitä hevosta..siinä tulee hyvin esiin se mitä saattaa olla ongelmana nuoren orin kanssa jos ei tiedä yhtään mitä tekee..noh..kai siitäkin jotain sit tulee. Kirjoitan itse kyllä kaikista mieluiten omista unelmistani,moottoripyörästä,hevosesta ja kaikesta mistä vain ikinä olenkaan unelmoinut.

täytyy tässä alkaa laittamaan ruokaa itselle ja kissoille jotka kiehnäävät vaativina..