Taas on yksi päivä takana ja siitä pitää kirjoittaa..koulussa ei ollut mitään ihmeellistä kun kokopäivä oli teoriaa. En jaksanut mennä yhdelle ruotsin tunnille jota opettaa maailman korppikotkaisin opettaja..huh..ja samanpäivän aikana hän opettaa kaksi tuntia äidinkieltä ja yhden tunnin ruotsia joten ei ihme että olin äidinkielen jälkeen ihan täynnä sitä paasausta kun jokaisen asian saa kuulostamaan tylsältä oli se ihan mitä tahansa..
Ruotsin tunnilla kun kaikki muut kuuntelivat,minä siivosin huoneessa joka oli jo päässyt hieman turhan paljon astmaatikon keuhkoille pölyyntymään ja etsin samalla hengitysilman lämmittimen minkä asensin sitten villapaitani kaulukseen suojelemaan keuhkoja suurilta ilman lämpötilanmuutoksilta..hyödyllinen siis oli syy lintsaukselle.

Ruotsin jälkeen oli vielä kaksi tuntia kotieläintä jossa käytiin läpi siilojen valmistautumisesta uutta satoa varten ja myös taas rehun säilömisestä..oli ihan mukavaa kun oli koko luokka ihan villejä ja nauroivat vaan kaikelle.. Nyt kello on vähän yli viisi ja sulattelen valtavaa määrää ruokaa minkä ahmaisin sisääni nälkäisenä ja mietin pitäisiköhän tänään mennä lenkille kun se lämmitinkin löytyi??jalkalihakset ovat päässeet jo surkastumaan sen verran että olisi varmaan hyvä hieman niitä kuntouttaa että jaksaa kävellä ma aamuna taas töissä ja pitää asennon mistä pääsee pois nopeasti jos lehmä alkaa potkimaan ja jaksaa pitää traktorin kytkintä paikoillaan jos on tarkka peruutus tehtävä.
Olen niin onnellinen että huomenna on perjantai..lähden jo yhtä aikaisemmalla autolla että kerkiän varmasti käydä kotona ennenkö uusi auto lähtee taas kiikuttamaan minua kohti karstulaa ja rakkauttani joka on nyt hieman kipeä..voi..noh eipäs sitten tulekaan hetkeen kipeäksi kun on käynyt läpi räkätaudin.

Niin,unohdin mainita tuossa että aloitin muuten uudelleen jääneen harrastukseni eli kirjoittamisen sain juuri loppuun yhden 12 sivuisen tekeleen nuorten elämästä ja nyt aloitan tarinan nuoren orivarsan kasvatuksesta ja sen haasteista.,sain jonkun idean kuin luin uuden hevoshullu-lehden jonka kämppikseni oli tuonut.
Ja tänään pitäis mennä salillekin vaikkei yhtään huvita..siellä on niiiiiin tylsää olla ja ne metalli painot  hiertävät kädet verille..noh jos kuitenkin haluan olla vahva,on siitä maksettava hinta.

                   Elämän kiertokulkua ja koulujuttua taas tänään..huomenna lisää..